TELEFOANE  
    Euroset  
    Hipath Optipoint Digitale  
    Accesorii Optipoint  
       
       

  CENTRALE TELEFONICE  
    Hipath 1100  
    Hipath 3000  

       
       
Home >> Termeni de utilizare
TERMENI DE UTILIZARE
ACCEPTAREA CONDITIILOR
Serviciile IRBIS s.r.l. sunt oferite de catre companie doar persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in acesta pagina. Folosirea site-ului www.irbis.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Inabilitatea de conformare cu conditiile impuse, determina incetarea utilizarii
site-ului.
   
DESCRIERE
  Site-ul www.irbis.ro este un site de prezentare al companiei IRBIS s.r.l.. In el puteti gasi oferta companiei pentru produsele si serviciile pe care le ofera, detalii despre companie si alte informatii legate de domeniul de activitatate al acesteia.
   
LIMITARI TEHNICE
  IRBIS s.r.l. nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea. De asemenea, IRBIS s.r.l. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
   
COPYRIGHT
  Informatiile publicate in site-ul www.irbis.ro apartin firmei IRBIS s.r.l. . Acestea nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al IRBIS s.r.l. . Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.
   
REGULI DE UTILIZARE
  IRBIS s.r.l. poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.
   
INCHEIEREA ACORDULUI
 

IRBIS s.r.l. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, IRBIS s.r.l. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

 

harta site | termeni
© 2005 IRBIS SRL - All Rights Reserved